Theses List
No. ‌Theses Title Level Student Name Present Date
1    بررسی کنتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بعد برخالی کیوی خشک شده به روش ترکیبی اسمزی هوای داغ با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی    M.Sc.    Milad Fathi    2009-08-16
2    بررسی اثر دما، امواج ماکروویو و صمغ بر کنتیک انتقال جرم و خصوصیات کیفی مرغ سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.        2010-02-17
3    بررسی امکان تولید پاستیل طالبی و بهینه سازی فرمولاسیون آن    M.Sc.    Safie Khalilian    2010-09-29
4    بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه آلو    M.Sc.    roya rezaee    2010-09-29
5    بررسی کارایی فنی در زیر بخش ‌های زراعت و باغبانی در استان خراسان رضوی با استفاده از روش ترکیبی شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم خوشبه بندی فازی    M.Sc.    Hamid Taherpour    2010-03-11
6    ارزیابی فرمولاسیون بر کنتیک انتقال جرم ناگت میگو    M.Sc.    Fereshteh Dehghan Nasiri    2010-09-28
7    نقش تعاونی های آبران در مدیریت منابع آب خراسان شمالی    M.Sc.        2010-03-01
8    بررسی تاثیر فرمولاسیون و پیش تیمارهای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات و کاربرد منطق فازی در ارزیابی ویژگیهای حسی محصول    M.Sc.    Zahra Sadat Zolfaghari    2010-10-18
9    ساخت خشک¬کن خلأیی در مقیاس آزمایشگاهی و بررسی امکان خشک شدن کیوی    M.Sc.    esmaeel kamali    2011-07-05
10    ارزیابی کینیتیک و منحنی هم دمای جذب به (Cydonia oblonga) خشک شده به روش فراصوت-اسمز-هوای داغ و بهینه سازی شرایط خشک کردن با استفاده از روش سطح-پاسخ    M.Sc.    mohammad noshad    2011-02-26
11    بررسی تاثیر آغازگر های تولید کننده پلی ساکارید خارج سلولی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی دوغ    M.Sc.    Ahmad Ehtiati    2011-09-19
12    ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته    M.Sc.    Elham AnsariFar    2012-01-29
13    مطالعه ویژگی های کیفی برگر شتر و ارزیابی پایداری آن طی نگهداری منجمد    M.Sc.    Fatemeh Heydari    2012-02-19
14    بررسی استفاده از آبگیری اسمزی به عنوان پیش تیمار در خشک کردن گلابی    M.Sc.    Mojtaba Amiripour    2012-01-29
15    تولید و ارزیابی ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی نانوحامل هسپرتین و مدلسازی انتقال جرم آن طی رهایش با استفاده از اتوماتای سلولی    PHD    Milad Fathi    2012-09-01
16    تاثیر زیست توده ریز جلبک Spirulinaplatensis بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری و حسی ماست    M.Sc.    amir tavakoli    2012-09-18
17    ارزیابی اثر فرمولاسیون، پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر کنیتیک انتقال جرم، خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.    nasim hasanpoor    2012-09-11
18    کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی)    PHD    masoomeh mehraban sangatash    2013-01-26
19    بهینه سازی شرایط پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی    M.Sc.    atena paseban    2012-09-18
20    بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و رئولوژیکی کیک کم چرب    M.Sc.    Sepideh Amirabadi    2013-01-30
21    بهینه سازی شرایط تولید میگو با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی    M.Sc.    Mehran Azizpour    2012-09-19
22    تعیین ترکیبات شیمیایی و بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی گوشت شتر مرغ طی دوره ترد شدن    PHD    homa baghaei    2013-06-30
23    بررسی اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و گزانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تهیه شده از آرد ترکیبی گندم- سورگوم    M.Sc.    hadi bagheri    2013-09-18
24    مدل سازی فرایند سرخ کردن عمیق در شرایط اتمسفری و تحت خلأ و مقایسه این دو فرایند در شیرینی رشته    PHD    Seyed Ahmad Shahidi Yasaghi    2013-09-24
25    بررسی اثر ضد قارچی عصاره برگ گیاه حرا) Avicennia marina ( در شرایط آزمایشگاهی    M.Sc.    behrooz alizadeh behbahani    2013-05-06
26    بررسی اثر گلیسرول و اسیداستئاریک بر ویژگی های فیزیکی و بازدارندگی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ دانه قدومه شهری    M.Sc.    Samira Seyedi    2013-12-18
27    بررسی اثر بسته¬بندی تحت خلأ و اسانس آویشن در پوشش¬های موم کارنوبا و مونوگلیسرول استئارات بر کیفیت کشمش صادراتی    M.Sc.    Najmeh Yousef tabar miri    2013-05-21
28    ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئینی عدس    M.Sc.    behdad shokrollahi yancheshmeh    2013-09-11
29    بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئیدها ( آگار و گوار ) و ریز جلبک platensis Spirulina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی    M.Sc.    Esmail Khazaei    2012-09-20
30    بررسی اثر هیدروکلوئیدهای آگار و پکتین و شرایط خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل بادام    M.Sc.    fatemeh sadeghi    2014-02-01
31    تولید میکرو کپسول های کلوئیدوزمی حامل دی استیل و مدل سازی رهایش آن در شرایط دهانیبا استفاده از سیستم چندعاملی    PHD    Mohsen Zandi    2014-04-27
32    تولید و ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی ورقه خوراکی بر پایه پوره کدو مسمایی به کمک روش سطح پاسخ    M.Sc.    asghar torabi    2014-04-29
33    کاربرد روش سریع بینی الکترونیکی برای تشخیص شروع فساد ماهی کیلکا    M.Sc.    meisam vajdi    2014-03-02
34    ردیابی منشا باکتریوفاژهای Male specific (F+) RNA به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای درسبزی تره وجعفری نیشابور با روش RT-PCR    M.Sc.    dina shahrampour    2014-09-09
35    بررسی اثر ایزوله پروتئین سویا و صمغ قدومه شهری بر رفتارجریان خمیرآبه و کینتیک انتقال جرم ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.    hamed mahdaviyan mehr    2014-09-10
36    رد یابی منشاء باکتریوفاژ Male specific(F+)RNA درکاهوی نیشابور، بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای با استفاده از روشRT-PCR    M.Sc.    mojgan yazdi    2014-09-10
37    بررسی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم زیست تخریب پذیر صمغ دانه قدومه شهری - ایزوله پروتئین خلر    M.Sc.    seyedeh elham ebrahimi    2014-12-27
38    بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم در سیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده از منطق فازی    PHD    Alireza Yousefi    2015-01-14
39    بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینیتیک انتقال جرم ماهی کیلکا به روش کف پوشی    M.Sc.    farnaz hasan zadeh    2014-09-22
40    تأثیر امولسیفایرها (لستین، PGE و DMG) و امواج فراصوت بر خصوصیات کیک بدون تخم مرغ    M.Sc.    Mohammad Khalilian movahed    2014-09-22
41    ارزیابی خصوصیات میکروکپسول های چندلایه حامل وانیلین و شبیه سازی رهایش تحت شرایط دهان مصنوعی بر پایه سیستم های چند عاملی    PHD    Mohammad Noshad    2015-09-20
42    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، عملکردی و زیست‏ فعالی فراکسیون‏های صمغ دانه ریحان و تهیه نانوذرات صمغ دانه ریحان به عنوان حامل گلوتاتیون    PHD    Sara Naji Tabassi    2015-11-28
43    بهینه سازی شرایط تولید پودر ریزجلبگ اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی    M.Sc.    Mohammad Reza Atarodi    2014-05-17
44    بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی صمغ تراوشی از درخت Prunus armeniaca L و فیلم حاصل از آن    M.Sc.    morteza fathi    2015-09-19
45    ریزپوشانی روغن نعناع به روش خشک کردن پاششی    M.Sc.    setareh hosseinzadeh    2015-01-21
46    اثر پایدار کننده ها بر خصوصیات فیزیکی خامه قنادی و پیش بینی این خواص با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی    M.Sc.    Babak Faraji    2015-03-09
47    تولید نانوحامل‏های حاوی لیکوپن و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن    M.Sc.    ali akhoondi    2015-03-07
48    خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی(Cucumis melo) : بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر    M.Sc.    mohammad reza salahi    2015-07-01
49    بررسی تاثیر استفاده از آرد لوبیای قرمز و صمغ کتیرا در فرمولاسیون خمیرآبه و به کارگیری روش های پس از سرخ کردن ، بر میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.    Farnaz Farokhi    2015-09-20
50    کاربرد پوشش خوراکی و ضد میکربی کیتوزان و گاز ازن در افزایش زمان ماندگاری خرمای مضافتی    PHD    hamid sarhadi    2015-06-22
51    بررسی اثر پروتئین های سدیم کازئینات، ایزوله آب پنیر، آلبومین و ژلاتین بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی موس شکلاتی    M.Sc.    saeed mirarab    2014-08-18
52    بررسی امکان تولید و پایداری حامل‌های نانو ساختار لیپیدی حاوی روغن دانه مرو    PHD    Aram Bostan    2013-09-16
53    بررسی اثر پوشش امولسیونی صمغ دانه قدومه شهری-اسید اولئیک بر کینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب آبگیری شده به طریق اسمزی-هوای داغ    M.Sc.    maryam mohammadkhani    2016-01-06
54    بررسی اثر pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ    M.Sc.    MOjTABA DEHGHAN DEHNAVI    2015-01-18
1    بررسی کینتیک انتقال جرم، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بعد برخالی فیله گوشت شترمرغ سرخ شده با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی    M.Sc.    محمدرضا امیر یوسفی    2010-09-06