Theses List
No. ‌Theses Title Level Student Name Present Date
1    بررسی کنتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بعد برخالی کیوی خشک شده به روش ترکیبی اسمزی هوای داغ با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی    M.Sc.    Milad Fathi    2009-08-16
2    بررسی اثر دما، امواج ماکروویو و صمغ بر کنتیک انتقال جرم و خصوصیات کیفی مرغ سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.        2010-02-17
3    بررسی امکان تولید پاستیل طالبی و بهینه سازی فرمولاسیون آن    M.Sc.    safiye khalilian    2010-09-29
4    بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه آلو    M.Sc.    roya rezaee    2010-09-29
5    بررسی کارایی فنی در زیر بخش ‌های زراعت و باغبانی در استان خراسان رضوی با استفاده از روش ترکیبی شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم خوشبه بندی فازی    M.Sc.    Hamid Taherpour    2010-03-11
6    ارزیابی فرمولاسیون بر کنتیک انتقال جرم ناگت میگو    M.Sc.    Fereshteh Dehghan Nasiri    2010-09-28
7    نقش تعاونی های آبران در مدیریت منابع آب خراسان شمالی    M.Sc.        2010-03-01
8    بررسی تاثیر فرمولاسیون و پیش تیمارهای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات و کاربرد منطق فازی در ارزیابی ویژگیهای حسی محصول    M.Sc.    Zahra Sadat Zolfaghari    2010-10-18
9    ساخت خشک¬کن خلأیی در مقیاس آزمایشگاهی و بررسی امکان خشک شدن کیوی    M.Sc.    esmaeel kamali    2011-07-05
10    ارزیابی کینیتیک و منحنی هم دمای جذب به (Cydonia oblonga) خشک شده به روش فراصوت-اسمز-هوای داغ و بهینه سازی شرایط خشک کردن با استفاده از روش سطح-پاسخ    M.Sc.    mohammad noshad    2011-02-26
11    بررسی تاثیر آغازگر های تولید کننده پلی ساکارید خارج سلولی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی دوغ    M.Sc.    Ahmad Ehtiati    2011-09-19
12    ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته    M.Sc.    Elham AnsariFar    2012-01-29
13    مطالعه ویژگی های کیفی برگر شتر و ارزیابی پایداری آن طی نگهداری منجمد    M.Sc.    Fatemeh Heydari    2012-02-19
14    بررسی استفاده از آبگیری اسمزی به عنوان پیش تیمار در خشک کردن گلابی    M.Sc.    Mojtaba Amiripour    2012-01-29
15    تولید و ارزیابی ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی نانوحامل هسپرتین و مدلسازی انتقال جرم آن طی رهایش با استفاده از اتوماتای سلولی    PHD    Milad Fathi    2012-09-01
16    تاثیر زیست توده ریز جلبک Spirulinaplatensis بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری و حسی ماست    M.Sc.    amir tavakoli    2012-09-18
17    ارزیابی اثر فرمولاسیون، پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر کنیتیک انتقال جرم، خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.    nasim hasanpoor    2012-09-11
18    کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی)    PHD    masoomeh mehraban sangatash    2013-01-26
19    بهینه سازی شرایط پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی    M.Sc.    atena paseban    2012-09-18
20    بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و رئولوژیکی کیک کم چرب    M.Sc.    sepide amirabadi    2013-01-30
21    بهینه سازی شرایط تولید میگو با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی    M.Sc.    Mehran Azizpour    2012-09-19
22    تعیین ترکیبات شیمیایی و بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی گوشت شتر مرغ طی دوره ترد شدن    PHD    homa baghaei    2013-06-30
23    بررسی اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و گزانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تهیه شده از آرد ترکیبی گندم- سورگوم    M.Sc.    hadi bagheri    2013-09-18
24    مدل سازی فرایند سرخ کردن عمیق در شرایط اتمسفری و تحت خلأ و مقایسه این دو فرایند در شیرینی رشته    PHD    Seyed Ahmad Shahidi Yasaghi    2013-09-24
25    بررسی اثر ضد قارچی عصاره برگ گیاه حرا) Avicennia marina ( در شرایط آزمایشگاهی    M.Sc.    behrooz alizadeh behbahani    2013-05-06
26    بررسی اثر گلیسرول و اسیداستئاریک بر ویژگی های فیزیکی و بازدارندگی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ دانه قدومه شهری    M.Sc.    Samira Seyedi    2013-12-18
27    بررسی اثر بسته¬بندی تحت خلأ و اسانس آویشن در پوشش¬های موم کارنوبا و مونوگلیسرول استئارات بر کیفیت کشمش صادراتی    M.Sc.    Najmeh Yousef tabar miri    2013-05-21
28    ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئینی عدس    M.Sc.    behdad shokrollahi yancheshmeh    2013-09-11
29    بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئیدها ( آگار و گوار ) و ریز جلبک platensis Spirulina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی    M.Sc.    ESMAILL khazai    2012-09-20
30    بررسی اثر هیدروکلوئیدهای آگار و پکتین و شرایط خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل بادام    M.Sc.    fatemeh sadeghi    2014-02-01
31    تولید میکرو کپسول های کلوئیدوزمی حامل دی استیل و مدل سازی رهایش آن در شرایط دهانیبا استفاده از سیستم چندعاملی    PHD    Mohsen Zandi    2014-04-27
32    تولید و ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی ورقه خوراکی بر پایه پوره کدو مسمایی به کمک روش سطح پاسخ    M.Sc.    asghar torabi    2014-04-29
33    کاربرد روش سریع بینی الکترونیکی برای تشخیص شروع فساد ماهی کیلکا    B.Sc.    meisam vajdi    2014-03-02
34    بررسی اثر ایزوله پروتئین سویا و صمغ قدومه شهری بر رفتارجریان خمیرآبه و کینتیک انتقال جرم ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق    M.Sc.    hamed mahdaviyan mehr    2014-09-10
1    بررسی کینتیک انتقال جرم، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بعد برخالی فیله گوشت شترمرغ سرخ شده با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی    M.Sc.    محمدرضا امیر یوسفی    2010-09-06